Alamanuia Tala Fou

Le atina'e o le fale atamai

2021-11-09
Pulea o le siosiomaga ma le tulafono saogalemu(fale atamai)
O le faʻamoemoe o le fausiaina o le fale atamai lava ia o le tuʻuina atu lea i tagata o se siosiomaga saogalemu ma faʻalelei. Ae ui i lea, o le faiga o le fale atamai o loʻo i ai nei o loʻo faʻaalia ai le tele o faʻaletonu i lenei itu, ona o le atinaʻeina o le fale atamai i le lumanaʻi o le a mautinoa lava le faʻaleleia o galuega i lenei itu, ma faʻatautaia lenei manatu e ala i faiga uma i le olaga i le fale, e pei o masini faʻalogo. Pulea vevela, pulea saogalemu, ma isi i lenei tulaga, e tatau foi ona tatou faamaeaina galuega o le mamao ma le pulea tutotonu, ina ia mautinoa o le olaga atoa o le aiga e atagia ai uiga o le tele o humanization.

Faʻaaogaina o tekonolosi fou i matata fou(fale atamai)
I le faagasologa o le atinaʻeina o le fale atamai i le lumanaʻi, ina ia mafai ona faʻafetaui i le tulaga o le atinaʻe i lena taimi, e tatau ona tuʻufaʻatasia ma tekonolosi fou e leʻi tuʻufaʻatasia ma ia. O le ita o le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fou e pei o le IPv6 o le a faia se sao taua i le faʻalauiloaina, ma o le puleaina o le fale atamai o le a faʻaosofia ai se tulaga fou i le atinaʻeina o pisinisi IT; E le gata i lea, a maeʻa ona faʻaleleia le faʻaogaina o le fale atamai, e mafai ona faʻaaogaina i totonu o se siosiomaga faʻapisinisi, ina ia faʻalauteleina ai le lautele o le faʻaoga. O lenei tulaga o le a taʻitaʻia ai le faʻalauteleina tele o le maketi fale atamai.

Tu'ufa'atasi ma smart grid(fale atamai)
I Saina, o le fausiaina o le smart grid e iai ona manaʻoga faʻavae. O le a tu'uina atu ai fale fa'apitoa ma auaunaga mo le fale atoa. I le faʻagasologa o le tuʻuina atu o auaunaga mo le mana, e mafai foi ona fausia ai se faʻaogaina i luga ole fesoʻotaʻiga fale atamai. Afai o loʻo fiafia foʻi tagata faʻaoga faʻaoga atamai i le tautua a le fale atamai, o lona manaʻoga o se fesoʻotaʻiga vavalalata lelei e mafai ona faʻavaeina i le va o le lua, ma e mafai ona faia le pulega moni ma le lelei pe a uma le fuafuaga atoa o faʻamatalaga eseese faʻatasi ma le atamai. fale ma smart grid.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept